**SEPTEMBERACTIES**
SPORT NU 1 MAAND GRATIS
 EN BETAAL GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN!

logoSite Menu                
 

OVER ONS - MEER SPORTS

Sport- & Healthclub Meer Sports


Wendy
en Meer Sports

Vanaf 1 juli 2011 heb ik, Wendy van der Meer, Sportcentrum “De Beek” te Heesch overgenomen. Na een aantal jaar werkervaring binnen Sportcentrum “De Beek” heb ik de mogelijkheid gekregen om het over te nemen.

Aangezien ik altijd met en voor de leden heb gewerkt, weet ik wat er speelt. Daarom kan ik goed inspelen op de wensen van iedereen, wat ik als groot voordeel zie!

Elk persoon is uniek en zo heeft iedereen een eigen reden om te gaan sporten. Ik vind het belangrijk dat iedereen serieus wordt genomen en dat we tijd hebben voor onze leden.
 
Een nieuwe eigenaresse betekent veranderingen! Ik ga niet meedoen met al die grote ketens, maar wil graag een gezellige en persoonlijke sportschool blijven.

Vanaf 1 september 2011 heet de sportschool Sport & Healthclub Meer Sports. We hebben o.a. voor deze naam gekozen, omdat we meer verschillende sporten hebben, we meer voor de gezondheid willen doen en per toeval ook nog de achternaam zo luidt!

We hebben een jong, ervaren, enthousiast en dynamisch team die er voor de leden zijn, maar natuurlijk ook voor elkaar. Er is veel te doen binnen de sportschool, daarom is het van groot belang dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen. We hebben professionele instructeurs die allemaal gecertificeerd zijn en regelmatig op training gaan.

Wat houdt jou nog tegen? Tot snel bij Sport & Healthclub Meer Sports!  

 

Special Note               

Word fit bij Meer Sports! Professionele begeleiding voor jong en oud.

 
Volg Ons                     

facebook twitter
 
Meer Sports                

't Vijfeiken 14
5384 ES Heesch
0412 40 44 74
www.meersports.nl