**SEPTEMBERACTIES**
SPORT NU 1 MAAND GRATIS
 EN BETAAL GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN!

logoSite Menu                
 

FACILITEITEN

divider

De faciliteiten van Sport & Healthclub Meer Sports.

Fitness:
In onze ruime fitnesszaal voorzien van Technogym toestellen kunt u op elke gewenst moment van de dag trainen. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. De eerste training is op afspraak, zodat we voldoende tijd voor u hebben.

Groepslessen:
Voor ieder wat wils! Door ons ruime aanbod kan iedereen hieraan deelnemen: jong en oud / man of vrouw.

Personal training:
Personal training houdt meer in dan alleen sporten! U werkt samen met een persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl. Uw coach helpt u te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een levensstijl die u zich gemakkelijk eigen kunt maken.

In-house fysiopraktijk P.A. de Groot:
Binnen Meer Sports hebben we in-house fysiopraktijk P.A. de Groot gevestigd. Deze praktijk is voor iedereen toegankelijk, wat betekent niet alleen voor leden, maar ook voor iedereen die geen lid is bij Meer Sports. Fysiopraktijk P.A. de Groot is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Bovendien is het mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts een afspraak te maken. Voor de sporters is dit ideaal, zij kunnen zo binnen wandelen met vragen en eventueel meteen in behandeling genomen worden. Mensen van buitenaf met specifieke lichamelijke klachten, kunnen indien gewenst, direct onder professionele begeleiding van één van de fysiotherapeuten starten met sporten. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Pim de Groot via telefoonnummer 06-34659852.  

In-house voedingsconsulente Irene Giliam:
Ook bieden we uitgebreid voedingsadvies aan. Binnen Meer Sports is FIT-it Lifestyle Coaching gevestigd. FIT-it biedt verschillende pakketten om u te begeleiden naar die gezonde levensstijl. Voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen met Irene Giliam via telefoonnummer 06-51812781 of check www.fit-it.eu.

Kleedkamers:
U kunt zich rustig omkleden en als u wilt gebruik maken van de douches.

Sauna:
Trainen is goed voor ons lichaam, lekker ontstressen en dan kunnen we er weer tegen aan! Wat we vaak vergeten, is dat we ook moeten herstellen en ontspannen. Na het trainen lekker weg doezelen in de infrarood-sauna, even weg van de dagelijkse drukte. De speciale warmtelampen die door de huid dringen om de spieren te verwarmen zorgen voor een goed herstel.

Barruimte:
Lekker ontspannen na het trainen in onze gezellige barruimte. Bijkletsen met je sportmaatjes of gewoon even bijkomen van de training.

Kinderopvang:
Kinderopvang is op aanvraag. Gelieve minimaal 2 dagen van tevoren aan te vragen. De kosten voor deze service zijn € 2,- per kind / per keer. Let op! Tijdens de schoolvakanties is er geen kinderopvang.

 

Special Note               

Word fit bij Meer Sports! Professionele begeleiding voor jong en oud.

 
Volg Ons                     

facebook twitter
 
Meer Sports                

't Vijfeiken 14
5384 ES Heesch
0412 40 44 74
www.meersports.nl