**SEPTEMBERACTIES**
SPORT NU 1 MAAND GRATIS
 EN BETAAL GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN!

logoSite Menu                
 

FUNCTIONAL FIT

divider

FUNTIONAL FIT is een 30 minuten durende functional circuit groepstraining waarin het totale lichaam en conditie getraind wordt!

Deze workout bestaat uit drie onderdelen:

1. Een opwarming om het lichaam op te warmen, de hartslag omhoog te brengen en geestelijk voor te bereiden op wat er komen gaat.  

2. De kern van deze workout bestaat uit 6 verschillende oefeningen. Afhankelijk van de werk rust verhouding ( 30 seconden werken – 30 seconden herstellen of 45 seconden werken – 15 seconden herstellen) wordt er gerouleerd naar de volgende beweging. Uiteindelijk wordt het gehele circuit driemaal herhaald. 

3. De workout wordt afgesloten met een cooling down om de hartslag te laten zaken en de belangrijkste spiergroepen op te rekken. 


 

FUNCTIONAL FIT is voor IEDEREEN!! De workout kan aangepast worden op de groep deelnemers. Daarnaast worden de trainers opgeleid om bewegingen intensiever of juist gemakkelijker te maken! DUS voor alle leden die zeggen dat gespring-gehuppel is niets voor mij; De workout wordt aangepast dus geen gespring!

Er wordt terug gegaan naar de basis van ons bewegen en er wordt gewerkt op een manier waar ons lichaam voor is gemaakt. Dit maakt ons in het dagelijks leven sterker en verbetert je sportprestaties. 


Daarnaast werk je specifiek aan: 

- Kracht 

- Spieruithoudingsvermogen 

- Cardiovasculaire conditie 

- ‘Core strength’ 

- Je verbrandt ongelofelijk veel calorieën. 

 


 

 

Special Note               

Word fit bij Meer Sports! Professionele begeleiding voor jong en oud.

 
Volg Ons                     

facebook twitter
 
Meer Sports                

't Vijfeiken 14
5384 ES Heesch
0412 40 44 74
www.meersports.nl