**SEPTEMBERACTIES**
SPORT NU 1 MAAND GRATIS
 EN BETAAL GEEN ADMINISTRATIEKOSTEN!

logoSite Menu                
 

BEDRIJFSFITNESS

divider

Natuurlijk weet u dat fitte mensen beter presteren en lekkerder in hun vel zitten. Minder ziek zijn en dus minder geld kosten.   Maar hoe krijgt u de zaak in beweging? Hoe zorgt u ervoor dat ze ook daadwerkelijk die stap nemen? Bedrijfsfitness bij Sport & Healthclub Meer Sports in Heesch schept voor u en uw werknemers de ideale omstandigheden om het beste uit zichzelf te halen. Wat het oplevert? Fitte, weerbare medewerkers. En voor u? Minder ziektekosten en beter presterende werknemers. Zo snijdt het mes met bedrijfsfitness aan twee kanten.

Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt dat de sportende medewerker een significant lager ziekteverzuim heeft dan de niet sportende medewerker. Belangrijke uitkomsten:  

  1. Uitval neemt gemiddeld af van 9% tot 2%  
  2. Toename van de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5%  

Meer Sports heeft een compleet ingerichte fitnesszaal uitgerust met diverse cardio- en krachttoestellen. Deze toestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk en zorgen er voor dat alle oefeningen gecontroleerd op de juiste manier worden uitgevoerd. Bovendien zal er tijdens openingsuren altijd professionele begeleiding zijn van onze fitnessinstructeurs. Zij zien toe op het juiste gebruik van de toestellen en apparaten. Hun hoofddoel is om onze klanten een optimale begeleiding te geven en te stimuleren om de trainingen enthousiast vol te houden. Het maken en samen met de klant bijstellen van een persoonlijk programma hoort bij hun tools. Naast de fitness, kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van dons overige aanbod, zoals de diverse groepslessen, het gebruik van onze infraroodsauna’s en genieten van een hapje en/of drankje in onze gezellige loungeruimte. Bovendien hebben wij een fysiopraktijk in-house.  

Er zijn mogelijkheden om bij ons aan bedrijfsfitness te doen via:

Nationaal Bedrijfsfitness PlanFitpas

 

 Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of klik op een link hier boven.

 

Special Note               

Word fit bij Meer Sports! Professionele begeleiding voor jong en oud.

 
Volg Ons                     

facebook twitter
 
Meer Sports                

't Vijfeiken 14
5384 ES Heesch
0412 40 44 74
www.meersports.nl